Professionele computerhulp en computer reparatie!

Computerhulp nodig? Iedere computergebruiker kent het wel! Na een tijdje wordt de computer traag en dat brengt veel frustratie met zich mee. Hier springt Bouwman ICT-Web op in. Bouwman ICT-Web is het adres waar u moet zijn voor al uw computerhulp, computerproblemen, computer reparatie en/of computerwensen. Wij lossen al uw computerproblemen op voor een betaalbare prijs (vaak binnen 1 uur). Hierdoor zijn wij in staat een uitstekende kwaliteit te leveren tegen de scherpste prijzen. Ter plekke wordt een diagnose gesteld, zo bent U direct op de hoogte van het probleem.

Bouwman ICT-Web is gespecialiseerd in computerhulp, computerreparatie en computer onderhoud, het vervaardigen en bouwen van kwaliteit computers op maat, het aansluiten en installeren van ADSL, aanleg en onderhoud van netwerken (draadloos), het beveiligen van computers tegen virussen en spyware en het installeren van hard en software.

Computerhulp door Bouwman ICT-Web heeft de volgende voordelen:

 • Snel beschikbaar.
 • Klantgerichte aanpak.
 • Heldere communicatie.
 • Deskundig en ervaren computerspecialist.
 • Betrouwbare partner.
 • Betaalbare tarieven.

U kunt van maandag t/m vrijdag gebruik maken van onze diensten van 09 : 00 uur tot 20 : 00 uur en op zaterdag van 10 : 00 uur tot 16 : 00 uur (m.u.v. zon- en feest-dagen). Tegen een relatief laag tarief van €35,00 per uur, bieden wij u computerhulp, computer service en computer reparatie direct bij u aan huis, zodat u uw computer niet voor enkele dagen hoeft te missen.

Vaak wordt het probleem binnen 1 uur verholpen! Kunnen wij het probleem niet bij u thuis oplossen, (in de hoofdzaak zijn dit de herinstallaties en zwaardere hardware problemen) nemen wij uw computer mee naar onze werkplaats. Wij bieden u dan als extra service een leen PC aan. Uw PC wordt door ons vakkundig gerepareerd, zodat u weer zorgeloos kunt computeren.

Ook voor de volgende diensten kunt u bij ons terecht

 • Aanschaf van een nieuwe of gebruikte computer, Laptop, (uiteraard met persoonlijk advies).
 • Nieuwe computer onderdelen.
 • Monitoren – Netwerkproducten (ook draadloos).
 • Printers en Scanners.
 • Software (Besturingssystemen, Office pakket, Antivirus).

Wij hebben jarenlange ervaring met het oplossen van computerproblemen, Ons doel is om u zo snel mogelijk te helpen en te zorgen dat u 100% tevreden bent. Wij werken snel en vakkundig! U heeft tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van onze speciale dienst ”computerhulp op afstand”. Via speciale remote desktop software (teamviewer), is het niet meer nodig om de computer af te koppelen en weg te brengen naar een dure computerwinkel voor het oplossen van het probleem of problemen. Wij kunnen op afstand geheel veilig inloggen in uw computer en alle problemen snel en vakkundig oplossen.

Computerhulp via hulp op afstand

Heeft u last van een trage computer? En wilt u vakkundig en snel geholpen worden? Bij ons krijgt u voor een relatief laag tarief van €35,00 all-in, computerhulp op afstand, ongeacht de duur van de hulp! Wij werken professioneel en snel! Het is niet meer nodig om uw computer af te koppelen en naar een computerwinkel te brengen! Wij kunnen uw computer op een 100% veilige en betrouwbare manier bedienen via remote desktop! Met deze speciale software van TeamViewer, kunnen wij op afstand uw beeldscherm overnemen en uw computerprobleem en/of computerproblemen oplossen. Makkelijker kan het niet! U kunt gewoon via uw beeldscherm meekijken terwijl wij het werk doen en de problemen oplossen! Wanneer we de verbinding verbreken zal het wachtwoord automatisch worden gewijzigd zodat we nooit ongevraagd en zonder u toestemming in uw computer kunnen komen! Meer informatie over de 100% veilige “hulp op afstand” software van Teamviewer vindt u Hier.

De eerste stap bij hulp op afstand voor het oplossen van de problemen en het opschonen van uw computer, is het telefonisch contact tussen de klant en Bouwman ICT-Web. Wij zijn bereikbaar via tel: 0622359078. Bouwman ICT-Web is degene die computerhulp op afstand verleent en heeft TeamViewer (speciale software voor computerhulp op afstand) reeds op zijn computer draaien. Degene die computerhulp op afstand wilt aanvragen, klikt op onderstaande HELP knop om de hulp-op afstand applicatie te downloaden.

Volg de stappen per browser:

Internet Explorer/ Microsoft Edge
Klik op ” Uitvoeren”

Google Chrome
bestand wordt automatisch gedownload
klik linksonder op: “TeamViewerQS.exe”
klik op: “Openen”

Mozilla Firefox
wilt u het bestand opslaan klikt u op: “Bestand opslaan”
klik dan op: “Bestand openen”

+ Bij de vraag in het gebruikersaccountbeheer dat u zeker weet dat u dit bestand wilt uitvoeren, klikt u op “ja”
+ TeamViewer QuickSupport wordt gestart en wacht tot er staat: “Gereed voor verbinding (beveiligde verbinding)”.
+ Zodra u het scherm rechts op uw beeldscherm ziet, klikt u op toestaan.

Wanneer we de verbinding verbreken zal het wachtwoord ten alle tijde wijzigen zodat we nooit ongevraagd in uw computer kunnen komen!

Computerhulp Nodig ? Met bijvoorbeeld:

 • Virus en spyware verwijderen
 • Draadloos internet

 • Computer gebruik

 • Computer reparatie

 • Windows installatie
 • Nieuwe hardware installeren
 • Trage PC versnellen
 • Of alle andere voorkomende computerproblemen

Tarieven

Computerhulp aan huis: € 35,00 per uur (1e uur wordt volledig berekend). Vaak lossen wij uw computerprobleem en/of problemen binnen 1 uur op!
Computer opschonen € 35,00 (per pc) via computerhulp op afstand (remote support). Meer informatie over computerhulp op afstand vindt u Hier

(her)Installatie Windows : € 65,-

 • Inclusief installatie van alle gewenste programma’s ( MS Office / antivirus / msn etc)
 • Windows wordt volledig geupdate en alle drivers worden geïnstalleerd
 • Het overzetten van data en instellingen: + € 25,-
 • NB – U dient een geldige licentie te hebben

Kortom: Bouwman ICT-Web is het adres waar u moet zijn voor betaalbare, computer reparatie, computer onderhoud en computerhulp! Waar u en uw computer vastlopen, beginnen wij!

Bel 0622359078 en wij helpen u van uw computerproblemen af, of maak een afspraak via de contact pagina op onze website.

Computerhulp