Domeinregistratie

Met alleen een hostingspakket bent u er nog niet. Uw klanten moeten uw bedrijf kunnen vinden op het internet door een naam in te tikken, bijvoorbeeld www.uwbedrijf.nl. Deze naam is de domeinnaam en wordt ook gebruikt voor uw e-mailadres. Tevens is een passende domeinnaam van belang voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines.

Mocht u meer domeinnamen voor uw website willen registreren dan regelen wij dit graag voor u. U wilt wellicht ook een .com domeinnaam registeren en deze vervolgens doorverwijzen naar uw .nl domein. Bouwman ICT-Web regelt het redirecten van uw domeinnamen gratis voor u.

Domeinnamen Verhuizen?

Het kan zijn dat u uw domeinnamen en/of hosting bij een ander bedrijf heeft lopen maar dat u ontevreden bent met de dienstverlening en deze graag wilt onderbrengen bij Bouwman ICT-Web. Wij kunnen het complete traject van het verhuizen van een domeinnaam en/of hosting voor u regelen zodat u zelf tijd over houdt voor belangrijkere zaken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over het registeren van een domeinnaam of wilt een 1 of meerdere domeinnamen registreren? Neem dan contact met ons op via info@bouwmanictweb.nl.

Tarieven

Extensie Land Prijs per jaar
domeinregistratie .nl Nederland €10,00 excl. btw per jaar
domeinregistratie .com Commercieel €10,00 excl. btw per jaar
domeinregistratie .eu Europa €10,00 excl. btw per jaar
domeinregistratie .be België €10,00 excl. btw per jaar
domeinregistratie .net Netwerk €10,00 excl. btw per jaar
domeinregistratie .info Informatie €10,00 excl. btw per jaar
domeinregistratie .org Organisatie €10,00 excl. btw per jaar
domeinregistratie .nu Nu €25,00 excl. btw per jaar
domeinregistratie .mobi Mobiel €25,00 excl. btw per jaar

De bovenstaande domeinnaam extensies zijn de meest populaire extensies. U kunt bij ons meer dan 250 verschillende domein extensies registeren met verschillende tarieven en registratieperioden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de registratieperioden en de beschikbare extensies.