WebsiteHosting

Webhosting

Voor webhosting bent u bij Bouwman ICT-Web aan het juiste adres. Wij bieden service, betrouwbaarheid en kwaliteit op het hoogste niveau. Onze webservers bevinden zich in een groot beveiligd datacentrum in Nederland wat een optimale snelheid garandeert, daarnaast zijn ze voorzien van tal van faciliteiten om eventuele problemen tot een minimum te beperken.

Waarom kiezen voor webhosting van Bouwman ICT-Web?

Het belang van betrouwbare webhosting

Veel bedrijven onderschatten het belang van een betrouwbare webhosting. Want stelt u zich eens voor als uw website of webshop plotseling niet meer reageert of als uw klanten u niet meer kunnen emailen of u de email van uw klanten niet meer ontvangt?

Bouwman ICT-Web doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw website altijd online is. Daarom beschikken wij over supersnelle en veilige webservers in een groot beveiligd datacentrum in Nederland. Met trots kunnen wij u mededelen dat wij hierdoor afgelopen jaar een servicegraad hebben behaald van 99,99%, dat wil zeggen dat onze servers afgelopen jaar nauwelijks downtime hebben gekend.

Service

Goede service en advies op maat is erg belangrijk. Daarom kunt u bij Bouwman ICT-Web altijd terecht wanneer u vragen of hulp nodig heeft bij het instellen van uw email op uw computer, tablet of mobiele telefoon, het aanmaken van een database of het instellen van uw webhosting.

Wilt u meer weten over onze hosting of andere diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Onze hostingpakketten

XS S M L XL
Schijfruimte 1000MB 2000MB 4000MB 6000MB 8000MB
Dataverkeer 5GB p/m 10GB p/m 20GB p/m 35GB p/m 50GB p/m
MySQL 1 database 3 database 5 database 10 database 25 database
Max domeinen 1 totaal 2 totaal 5 totaal 10 totaal 25 totaal
Prijs € 1,50 p/m € 2,50 p/m € 5,00 p/m € 8,00 p/m € 15,00 p/m
Bestellen Bestellen Bestellen Bestellen Bestellen

 

Standaard inbegrepen

* extra domeinnamen zijn mogelijk op aanvraag en tegen meerprijs.

De genoemde prijzen zijn per jaar en exclusief 21% BTW. Het contract wordt afgesloten voor 1 jaar en wordt vooraf gefactureerd. Indien het contract niet tijdig opgezegd wordt (binnen 2 maanden voor aflopen contract), zal de contractperiode automatisch verlengd worden met 1 jaar.

Domeinnaam registratie

Het is bij Bouwman ICT-Web ook mogelijk om losse domeinnamen te registreren. Klik hier voor meer informatie over domeinnaam registratie en de tarieven voor de diverse domeinnaam extensies.