Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd, is het verbeteren van uw vindbaarheid in de organische zoekresultaten van de zoekmachines. Een groot voordeel van zoekmachine optimalisatie is dat er niet betaald hoeft te worden per ‘click’. U werkt niet met dagelijkse budgetten en toch heeft u hoge posities, u profiteert dus van gratis bezoekers op uw website!

Wat kunt u met zoekmachine optimalisatie bereiken?

Met zoekmachine optimalisatie kunt u op relatief goedkope wijze veel waardevolle bezoekers naar uw website leiden. Middels een strategische campagne halen wij het maximale uit uw budget en zorgen ervoor dat uw doelgroep u online weet te vinden. De uiteindelijke kosten zijn doorgaans stukken lager dan vergelijkbare bezoekers die geworven worden via onder andere Google AdWords. Wanneer zoekmachine optimalisatie wordt gecombineerd met een Google AdWords campagne, kan een effect optreden dat uw online marketing een enorme boost zal geven!

Hoe gaan wij voor u aan de slag?

Wij zijn van mening dat zoekmachine optimalisatie niet een éénmalige handeling is waarna u er niets meer aan hoeft te doen. Wij werken dan ook graag samen met bedrijven die op serieuze wijze hun online marketing structureel willen verbeteren. Ons team bespreekt vooraf met u wat uw doelstellingen zijn en hoe wij een zo sterk mogelijke strategie voor u op kunnen zetten. Adviseren u over de technische verbeteringen van uw website en houden u volledig op de hoogte van het resultaat.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

Voor een gedegen advies komen wij graag een keer bij u langs. Een groot voordeel van onze dienstverlening is dat wij werken met verschillende pakketten. Of u nu een groot bedrijf runt of een startende ondernemer bent, wij hebben gegarandeerd voor u het juiste pakket. Via ons contact formulier kunt u uw gegevens achterlaten.

Bent u benieuwd hoe uw website scoort op het gebied van techniek, content, conversie, usability en vindbaarheid? Vraag dan gratis onze uitgebreide SEO scan aan. Een professioneel rapport met tips en adviezen waarmee u direct aan de slag kunt!

Google optimalisatie