Kiezen voor zekerheid en kwaliteit

Bouwman ICT-Web staat voor zekerheid en kwaliteit. Met jarenlange ervaring kunnen wij alle computerproblemen oplossen en weten wij wat er nodig is om succesvol een website te ontwikkelen. Bouwman ICT-Web is de specialist op het gebied van betaalbare Computer en Internetdiensten. Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van computers, behoren wij tot een van de beste computer service bedrijven in Nederland. Wij leveren kwaliteit voor de laagste prijs!

Naast betaalbare computerhulp, computer reparatie, computer onderhoud en computer Service aan huis, kunt u bij Bouwman ICT-Web ook uitstekend terecht voor al uw internet diensten zoals het opstarten van een goedkope webwinkel of website. Op basis van bestaande en in uw bezit zijnde domeinnamen, kunnen wij u complete kant-en-klare scripts leveren, die de waarde van uw domein zeker versterken.

Met de nieuwe technologische ontwikkelingen is te zien dat de computer steeds belangrijker wordt in het dagelijkse leven. Zowel bedrijven als particulieren maken gebruik van computers. Net als alle andere elektronische apparaten kunnen computers ook defect raken. Dit is natuurlijk niet gewenst, maar dit kan bij elk elektronisch apparaat voorkomen. Voor een snelle en probleemloze dienst kan Bouwman ICT-Web u helpen met het oplossen van uw computerproblemen. De computer service van Bouwman ICT-Web gelden zowel voor particulieren als voor bedrijven in ‘s-Heerenberg, Doetinchem, Ulft, Gendringen, Gaanderen, Terborg, Varsseveld, Doesburg, Dinxperlo, Didam, Stokkum, Silvolde, Beek en Wehl.

Betaalbare computerhulp

Bouwman ICT-Web is het adres waar u moet zijn voor computer onderhoud, computer reparatie en computerhulp. Wij lossen al uw computerproblemen voor een betaalbare prijs (vaak binnen 1 uur) bij u aan huis op! Professionele Computer Service aan huis, voor een betaalbare prijs! Bouwman ICT-Web is de specialist in het oplossen van al uw computerproblemen. Waar u en uw computer vastlopen, beginnen wij!

Computerproblemen

Bouwman ICT-Web is het adres waar u moet zijn voor computer onderhoud, computer reparatie en computerhulp. Wij lossen al uw computerproblemen voor een betaalbare prijs (vaak binnen 1 uur) bij u aan huis op! Professionele Computer Service aan huis, voor een betaalbare prijs! Bouwman ICT-Web is de specialist in het oplossen van al uw computerproblemen. Waar u en uw computer vastlopen, beginnen wij!

Bouwman ICT-Web inschakelen

Er kunnen diverse problemen zijn die er naartoe leiden dat uw computer moet worden gerepareerd. Het kan zo zijn dat de computer is overtroffen door een virus of dat u bijvoorbeeld geen internetverbinding heeft met uw computer. Door middel van een correcte analyse van het probleem streven wij ernaar om het probleem binnen één uur op te lossen. Naast het bieden van een oplossing krijgt u ook nog is uitleg over hoe u het probleem in de toekomst kan vermijden.

Webdesign op maat

Op zoek naar een nieuw webdesign voor uw bestaande of te starten website? Wij maken graag een uniek ontwerp op maat voor u. De website is uw visitekaartje dus een goede eerste indruk van uw klanten is van groot belang!

Goedkope webwinkel of website?

Bent u op zoek naar een goedkope en professionele website of webwinkel? Wij kunnen voor u een professionele website en/of webwinkel geheel op maat maken. Start vandaag nog een professionele webwinkel en/of website voor een scherpe prijs!

Prijzen Bouwman ICT-Web

De prijzen die worden gehanteerd hangen natuurlijk helemaal af van het probleem. Het kan zo zijn dat u problemen heeft met één computer, maar het kunnen natuurlijk ook meerdere computers zijn. Voor een voordelige prijs is het aan te raden om een offerte aan te vragen. De offerte die u aanvraagt is geheel kosteloos en vrijblijvend. De offerte die wordt opgesteld is helemaal op maat en gericht op het probleem. U kunt er wel zeker van zijn dat u een scherp aanbod zal ontvangen. Voor bewoners van Doetinchem en omstreken gelden vooral scherpe prijzen, doordat Bouwman ICT-Web daar is gevestigd.

Over ons

Onze bedrijfsgegevens

Bouwman ICT-Web
Rodingsveen 134
7041 VN ‘s-Heerenberg.
Telefoon: +31 (0)314 642318
Mobiel: +31 (0)62235 9078
E-mail: info@bouwmanictweb.nl

Geregistreerd bij de KvK onder nummer: 09184648
BTW nr. : NL001864524B66

Bankgegevens: ABN AMRO NV
IBAN: NL42 ABNA 0558 3911 68
BIC / SWIFT: ABNANL2A