Website laten maken

Een goedkope website laten maken? Wilt u voor uw onderneming een (nieuwe) website of webshop laten maken? En wilt u hiervoor niet de hoofdprijs betalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons heeft u al een professionele website vanaf €799,00. Het laten maken/ontwikkelen van een website is niet moeilijk. Het ontwikkelen en laten maken van een goed doordachte website die concreet een omzetbijdrage levert, dat is een heel andere uitdaging. Dat is ook direct waar we ons in onderscheiden. Achter iedere project dat we ontwikkelen zit een gedachte en een focus op het doel van de website. Samen met jou als klant komen we tot een doeltreffende website die doet waar hij voor ontwikkeld is. Dit lijkt heel logisch, maar doeltreffende website ontwikkeling is voor veel partijen toch een lastig te nemen horde.

Schaalbare websites

Websites worden bekeken op computers, tablets en smartphones met allemaal verschillende afmetingen. Vaak bezoekt 30 tot 40% van je bezoekers je website met zijn tablet of smartphone. Dat percentage zal alleen maar stijgen, daarom schaalt elke website die we ontwikkelen volgens het responsive principe. Een responsive website past zich automatisch aan je schermafmeting en het type gebruiker aan. Op tablet en smartphone krijgt de bezoeker dezelfde ervaring, gebruiksgemak en sfeer, alleen dan op een kleiner scherm.

Website laten maken / ontwikkeling traject

Elk traject begint met een persoonlijke kennismaking en inventarisatie. Als we aan de slag gaan starten we met de strategie, op basis van de strategie maken we het wireframe. Als het wireframe is goedgekeurd gaan we aan de slag met het design. Vervolgens starten we met de technische realisatie en wordt de website opgeleverd. Na oplevering gaan we aan de slag met zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

Een professionele website laten maken vanaf  € 799,00

Een professionele website laten maken met een gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te bedienen CMS (Content Management Systeem), heeft u al vanaf €799,00. Een website laten maken hoeft niet duur te zijn! Afhankelijk van uw wensen maken we de website zo uitbreid als u wilt. Een ontwerp op maat in uw huisstijl, een aangepaste contactformulier, een gastenboek, enz.enz., het kan allemaal! Ons CMS systeem is SEO geoptimaliseerd en zoekmachine vriendelijk.

Hoe groot of klein uw website ook moet zijn, laat ons weten wat u wilt en wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte op maat. Hierin specificeren wij elk onderdeel van de website apart. Zo bepaalt u zelf de uiteindelijke prijs van uw website. Kortom: wilt u een professionele website laten maken voor een betaalbare prijs, dan bent u bij Bouwman ICT-Web aan het juiste adres!

Website laten maken