Website design

Uw website gemaakt in joomla of wordpress? Bent u op zoek naar een specialist voor de ontwikkeling van een nieuwe website? Een internet marketing bureau die naast de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke website zorgt voor een doeltreffende website? Bouwman ICT-Web zorgt bij de ontwikkeling van uw nieuwe website niet alleen voor een gebruiksvriendelijke en goed werkende website, maar ook voor een goed vindbare website die omzet genereert.

Stel uw doelgroep centraal bij website ontwikkeling

Een goed doordacht plan vormt de basis van online succes bij de ontwikkeling van een website. Naast de wensen en behoeften worden ook de online doelstellingen in kaart gebracht. Bouwman ICT-Web combineert deze wensen en behoeften met de laatste website inzichten en een gezonde dosis ervaring. Tijdens de ontwikkeling van een website stelt Bouwman ICT-Web altijd de doelgroep en de doelen van de website centraal. Zo houden wij bij de ontwikkeling van een website standaard rekening mee dat de nieuwe website responsive is voor bijvoorbeeld andoid, tablet en iPad. Dit maakt het verschil tussen een ‘leuke’ website en een doeltreffende en omzet genererende website ofwel een online succescase!

Heeft u interesse in een webshop of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op en wij zullen uw zo spoedig mogelijk te woord staan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]