WebsiteAnalyse

Website analyse

Je bent op zoek naar een internetbureau dat een kritische analyse van je website maakt? Een website analyse die niet alleen aangeeft waar de pijnpunten van je website zitten, maar ook kijkt naar de online kansen van je site? Bouwman ICT-Web zorgt naast een positief kritische blik voor een betere gebruikerservaring ook voor een beter online rendement.

Maak online kansen inzichtelijk

Een goede website analyse, maakt een grondige analyse van je website en meet je site op meerdere punten door. Aspecten die van belang zijn bij een website analyse zijn onder meer de techniek van een site, de SEO (zoekmachine optimalisatie) score en de populariteit van je website. Daarnaast is ook de functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van je website van belang voor online succes. Een uitgebreide website analyse van Bouwman ICT-Web gaat op al deze facetten in. Zo maken we gebruik van een aantal tools die de techniek en SEO aspecten van je site doormeten. Een website analyse van Bouwman ICT-Web geeft op deze manier niet alleen aan waar de verbeterpunten van je website liggen, maar maakt ook de online kansen inzichtelijk.

Onderdeel website optimalisatie

Website analyse is onderdeel van een aantal website optimalisatie diensten. Welke diensten het beste bij jouw situatie passen, hangt af van je wensen en online doelstellingen.

Ben je benieuwd hoe we jouw website bezoekers weten te verleiden met aansprekende en leesbare content?

Daag ons uit om eens vrijblijvend te sparren over de content optimalisatie van jouw website.