Joomla naar wordpress

Joomla naar wordpress

Heeft u een Joomla website maar bent u toch niet helemaal tevreden? U heeft vast veel berichten langs zien komen over WordPress. Als u wilt overstappen van Joomla naar WordPress kies dan voor professionele ondersteuning van Bouwman ICT-Web. Bouwman ICT-Web zet snel en professioneel uw Joomla website om naar wordpress.

Joomla vs. WordPress

De discussie komt regelmatig naar voren. Welk systeem is nou het beste? Wij van Bouwman ICT-Web bevelen WordPress aan. Niet alleen omdat wij gespecialiseerd zijn in het maken van WordPress websites , themes en weblog op maat. Maar omdat het volgens ons het CMS  systeem is voor de gebruiker, niet zozeer voor ons maar voor U.

Joomla converteren naar wordpress

Wij kunnen uw huidige Joomla website veranderen in een professionele en gebruiksvriendelijke WordPress website. Het is echter niet afgeraden om eens in de zoveel tijd uw website een verfrissend uiterlijk te geven. Mocht u een redesign van uw website / weblog willen laten maken dan kan dit ook meteen.

Waarom is het ombouwen goedkoper dan het bouwen van een nieuwe website?

>De belangrijkste reden: alles er al. Tekst, beeld, lay-outs, vormgeving, beeldmateriaal et cetera. Simpel gesteld: we hoeven niets te verzinnen, niets op te zoeken, niets te verzamelen, niets aan te passen of anders vorm te geven. We hoeven alleen maar te bouwen. Dat scheelt tijd en dus geld.

Verlies ik mijn positie in Google na het ombouwen?

WordPress en Google zijn dikke maatjes. Qua ‘ranking power’ ga je er na de ombouw bijna altijd op vooruit. Wat je eventueel parten zou kunnen spelen, is dat WordPress andere url’s genereert dan je oude website/systeem. Daarmee kun je in de knoop komen wat betreft backlinks. Vooral voor oudere websites met een lange linkhistorie is dat iets om op te letten. Dat doen we dan ook. We adviseren je daarover van tevoren.

Wat kost het?

Dat ligt aan je website. In de praktijk bestaat 90 á 95 van de 100 websites die we overzetten op WordPress uit een (technisch) relatief eenvoudig te kopiëren website met een beperkt aantal pagina’s en drie layouts. Als jouw website ook in die categorie valt (en die kans is dik 90%) reken dan op circa €350,00.
Laat via het contact formulier weten welke website je wilt laten omzetten naar WordPress. Doorgaans heb je binnen 24 uur een reactie in huis. Nogmaals: in de praktijk bouwen we circa 90% van alle zakelijke website voor €350,00 om naar een volwaardige, gebruiksvriendelijke WordPress website.