Het belang vanSocial media

Het belang van social media

Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Niet alleen particulieren zijn continu bezig met Twitter, Facebook, LinkedIn en andere social media sites, ook bedrijven gaan zich steeds meer richten op deze platformen. Social Media marketing biedt u de kans om in contact te komen met uw doelgroep, uw naamsbekendheid te vergroten en te luisteren naar uw klanten. Door actief deel te nemen geeft u uw bedrijf een gezicht en maakt u uw communicatie persoonlijker.

Waarom social media?

Er zijn heel veel redenen voor bedrijven waarom het gebruik van social media van belang is.

Facebook en Twitter

Bouwman ICT-Web ontwikkelt zakelijke Facebook en Twitter pagina’s welke volledig gericht zijn op de doelgroep van uw onderneming. Een zakelijke Twitter of Facebook pagina bezorgt u naamsbekendheid, interactie met de doelgroep en dankzij social media kunt u nieuws, acties en aanbiedingen snel onder de aandacht brengen. Bij de realisatie van een zakelijke Facebook of Twitter pagina zullen wij de huisstijl van uw onderneming door trekken naar Facebook en Twitter. Dit alles om herkenning en vertrouwen te generen bij uw klanten.

Extra followers

Wij kunnen er ook voor zorgen dat uw Twitter account meer followers krijgt, dit kunnen zowel ongerichte of gerichte volgers zijn. Meer likes (vind ik leuk) op uw zakelijke Facebook pagina behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.