Google optimalisatie – Topposities Google

Topposities in Google op relevante zoektermen betekent meer bezoekers, meer klanten en dus meer omzet. Ons bureau is specialist op het gebied van een betere online vindbaarheid. Wij werven voor u op verantwoorde, transparante en duurzame wijze topposities in Google, ’s werelds grootste zoekmachine. Topposities in Google kunnen verkregen worden door ‘zoekmachine marketing’. Wij verdelen dit voor u onder in 2 categorieën, zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Onder zoekmachine optimalisatie wordt verstaan: het verkrijgen van topposities binnen de organische zoekresultaten van Google, ook de natuurlijke resultaten of ‘het linkerrijtje’ genoemd. Bij zoekmachine adverteren betaalt u per keer dat men op uw advertentie klikt. Een strategische campagne is in beide gevallen noodzakelijk en vergt kennis en tijd. Bouwman ICT-Web neemt u deze specialistische taak graag uit handen. Topposities in Google? Wij regelen het voor u!

Hoe zorgen wij voor topposities in Google?

Lukraak wat teksten schrijven en doelloos zoektermen invoeren bij Google AdWords, is niet het beeld dat past bij onze organisatie. U wilt graag topposities in Google met zoektermen waarmee uw naamsbekendheid wordt vergroot of uw omzet verhoogd. Kiest u voor SEO (zoekmachine optimalisatie) dan zorgen wij voor een gedegen zoektermenonderzoek wat in een later stadium wordt omgezet in een strategische campagne waarmee topposities in Google kunnen worden behaald. Wij schrijven zoekmachine vriendelijke teksten per zoekterm om de kwaliteit van uw website te verbeteren. Bij zoekmachine adverteren (SEA) worden er door ons handmatig advertenties aangemaakt die gericht zijn op een maximale conversie. Topposities in Google zijn pas waardevol wanneer deze omzet-genererend zijn!

Bereik de juiste doelgroep

Bij Google optimalisatie is het belangrijk om de juiste zoekwoorden te definiëren waarop jouw doelgroep zoekt. Het is dus de kunst om precies die termen te achterhalen die interessant zijn jouw website en die ook nog eens potentie hebben om te scoren in Google. Met een zoekwoorden analyse kan Bouwman ICT-Web je precies vertellen op welke zoekwoorden jouw doelgroep zoekt en welke termen potentie hebben om een top 10 positie te behalen. Bij Google optimalisatie maakt Bouwman ICT-Web jouw website maximaal vindbaar binnen de natuurlijke zoekresultaten van Google. Je bereikt zo jouw doelgroep precies op het juiste moment!

Onderdeel website optimalisatie

Google optimalisatie is onderdeel van een aantal website optimalisatie diensten. Welke optimalisatie diensten jou het beste resultaat opleveren, hangt af van je specifieke wensen en online doelstellingen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de kracht van google optimalisatie voor jouw website? Daag ons uit om eens vrijblijvend te sparren over jouw Google optimalisatie traject.

Google optimalisatie