Goedkope website laten maken

Zoekt u een goedkope website voor uw bedrijf en/of dienst? Wij kunnen u helpen aan een mooie, professionele en goed vindbare website vanaf slechts €799,00.

Wat krijgt u?

  • Professionele Website ontwikkeling

  • Logo ontwikkeling

  • Tot 5 pagina’s worden ontwikkeld

  • Per pagina max 3 foto’s

  • Per pagina max 300 woorden tekst

  • Basis SEO

  • Vanaf slechts €799,00 exclusief BTW.

Ervaring

Bouwman ICT-Web heeft ruime ervaring in het ontwikkelen, hosten en beheren van goedkope websites. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van goedkope websites. Tevens is Bouwman ICT-Web uw partner op het gebied van betaalbaar webdesign. Wij werken o.a. met de bewezen en zoekmachine vriendelijke CMS-en van Joomla, OpenCart, WordPress en Drupal. Daarnaast kunt bij Bouwman ICT-Web ook uitstekend terecht voor: Webdesign, Domeinregistratie, Logo Ontwerp, Webhosting, Webdesign en onderhoud van uw website.

Website/Bedrijfspresentatie.

U wilt toch ook goed voor de dag komen met uw bedrijf, instelling of dienst die u levert! Wij kunnen u hierbij helpen. Wij kunnen voor een zeer scherpe prijs, een complete informatieve website maken incl. foto’s, teksten enz.enz. Tevens dragen wij zorg voor de juiste vindbaarheid van uw website, waardoor u altijd gerichte bezoekers op uw website krijgt.

Uw goedkope website en Social Media

Wij kunnen uw website uitstekend optimaliseren door het inbouwen van Social Media zoals Facebook, Twitter, Hyves of LinkedIn. Door social media zullen uw bezoekersaantallen sterk toenemen waardoor de omzet van uw website sterk zal toenemen.

Stappenplan goedkope website

Wij werken met een stappenplan voor het maken van een professionele en succesvolle website. In dit stappenplan staat duidelijk omschreven welke informatie/foto’s moeten worden aangeleverd en op welk termijn de website zal worden opgeleverd. U heeft bij Bouwman ICT-Web al een professionele website vanaf €799,00.

Goedkope website laten maken