AffiliateWebsite

Affiliate Website of Webwinkel beginnen

Affiliate website of webwinkel beginnen? Bouwman ICT-Web is de specialist in betaalbare Affiliate websites en webwinkels. Wij kunnen u helpen aan een mooie, professionele en goed vindbare kant en klare Affiliate website en/of webwinkel voor slechts €599,00.

Waarom een Affiliate Website en/of Webwinkel van Bouwman ICT-Web?

Veel ondernemers en particulieren zouden graag een eigen website willen hebben, maar hebben geen tijd, zin of de kennis om dagelijks uren bezig te zijn met het onderhoud van de website. Een Kant en Klare Affiliate Website zou dan een zeer goede oplossing kunnen zijn, kant en klaar gevuld met duizenden producten in een branche naar uw eigen keuze.

Via een Affiliate Website worden producten verkocht van grote aanbieders zoals : Arke, Bol.com, Corendon, KPN, Sunweb, T-Mobile, Bizztravel , Bellvilla , Cheaptickets , Kijkshop , Modern , Wehkamp , Belcompany etc., en zo zijn er nog honderden grote adverteerders/aanbieders te noemen. Een Affiliate Website kan gemaakt worden voor vele verschillende branches zoals bijvoorbeeld: Gezondheid & Verzorging, Hobby & Vrije Tijd, Mode & Kleding, Lifestyle, Muziek & Mp3, Vakanties & Reizen, Telekom, Boeken, Dating, Dieren & Planten, Elektronica & Computers, Games, Opleiding & Werk, Sport & Recreatie, Wonen, Huis & Tuin enz.enz.

Hoe werkt een Affiliate Website?

Stel, U wilt van de branche Vakanties & Reizen een Affiliate Website. Er wordt dan in overleg met u een website samengesteld. Daarna worden er duizenden producten van Vakanties & Reizen van verschillende vakantieaanbieders in uw website geplaatst. Voor alle Vakanties & Reizen, die daarna via Uw Website worden geboekt, krijgt u een hoge provisie wat geheel automatisch gaat. U heeft volledige inzage in alle statistieken zoals het aantal dagelijkse bezoekers, uw dagelijkse verdiensten etc. Maandelijks worden alle verdiensten die uw website heeft gerealiseerd, automatisch op uw bankrekening gestort. U loopt dus geen enkel risico daar alle handelingen zoals betalingen en leveringen over de aanbieders / adverteerders lopen.

Een Affiliate website vergt geen onderhoud! De website wordt iedere 24 uur automatisch geupdate d.m.v. cronjobs zodat alle prijzen, producten en aanbiedingen up to date blijven! Alle websites die wij bouwen, zijn geheel zoekmachine vriendelijk ( SEO geoptimaliseerd ), hierdoor wordt uw website altijd goed gevonden in de zoekmachines.

Om een succes van uw Affiliate Website te maken, blijven wij u begeleiden. Jaarlijks wordt er in Nederland voor meer dan 6,5 miljard euro online gekocht. Profiteer hier ook van mee met een eigen Affiliate Website in de branche naar keuze.

Wat zijn de voordelen van een Affiliate website?

01. U loopt geen enkele financiële risico’s.
02. U heeft niets te maken met de afhandeling van het verkochte product.
03. Volledige en blijvende ondersteuning, ook na aankoop.
04. Duizenden producten op uw website waar u zeer goed aan kunt verdienen.
05. Technisch (SEO geoptimaliseerd), waardoor de website zeer goed wordt gevonden.
07. Professionele uitstraling van uw website.
08. Uw Affiliate website is altijd up to date.
09. Een eigen Affiliate website in de branche die u zelf wilt.
10. Het laten maken van een Affiliate website is niet duur.

Heeft u nog vragen of wilt u beginnen met uw eigen Affiliate Website, neem dan contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met u kunnen doornemen.

Verdien ook met uw eigen Affiliate Website, en profiteer van het feit dat er steeds meer en meer via internet wordt gekocht. Dit zal in de toekomst alleen maar toenemen.

Bekijk een voorbeeld van een affiliate website Klik hier

Als startende ondernemer wilt u uw online marketing opzetten, dit begint met een website.

Maar door de vele aanbieders op het gebied van webdesign is het vaak moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden voor het maken van uw website. Een website laten maken is iets wat bij u en uw bedrijf moet passen. Door middel van een adviesgesprek krijgt u inzicht in belangrijke punten om uw website te laten maken. Er zijn websites in verschillende soorten en maten. Tijdens het adviesgesprek zullen we dit bespreken en bekijken we de prijzen voor het maken van een website. Wij kijken graag SAMEN met u wat het beste bij u en uw bedrijf past.

Door ons advies zullen we de belangrijke punten bespreken om een nieuwe website voor u te maken of uw huidige website te verbeteren. U kunt bij ons terecht om een professionele en goed vindbare website te laten maken voor een betaalbare prijs!